mandag 4. april 2011

Flere kjoler, og en bekjennelse.....


Da må jeg bare innrømme at da jeg posterte det forrige innlegget så hadde jeg aldri drømt om at det skulle ta så ufattelig lang tid før jeg orket strikke ordentlig, eller orke tanken på å faktisk ta bilder og legge ut her.

Men nå har jeg altså kommet over kneika, og kan med stolthet presentere de siste to kjolene til små frøknene til mine venninner.

Kjole fra Nøstebarnboka strikket i mørk lilla lammeull, str 1-2 år.

Kjole fra Nøstebarn boka strikket i str 3 år i lys melert grå.


Må si at jeg like den gråfargen mye bedre da jeg brukte den i babyteppe på pinne nr 6, men med hvit heklet kant rundt ble kjolen mye friskere synes jeg.

Note to self; det viste seg at det var mye enklere å hekle kant når jeg hadde tatt av den første maska på hver pinne. Mersom mye enklere å få i disse maskene å hekle i da ;o) OG mørk lilla er en vanskelig farge, uansett, å plukke masker på.

Second note to self: ikke damp kjolene, brett de pent sammen for så å henge de på henger for bildetaking!

Kjempe gøy å få til disse 3 kjolene, og rapportene tilbake fra mødrene er at kjolene falt i smak og passer utmerket. Så da har jeg fått til ca ok størrelse og. Men nå tror jeg det blir ei stund til en sånn kjole havner på pinnene igjen, for nå er jeg lei, og gira på nye utfordringer. Også kanskje jeg kan huske til en annen gang at EN er nok.....

Så var det over til bekjennelsen.........


Baby booties fra Ullent Eventyr.


 Noen som har en anelse om hvorfor strikkepinner og bildetaking  har virket uoverkommelig???????


Spørs om det er fare for at de nye utfordringene vil bestå i å kreere pitte, bitte små plagg til eget avkom ventet i september en gang . Nøstebarn teppet strikket diagonalt
 

Jeg har ikke prøvd å strikke dette teppet diagonalt før, men må si at jeg liker virkelig det at det skjer noe i begynnelsen av hver pinne, type øking, felling, det gjør det litt mer spennende å sitte med. Og enda viktigere, teppet blir veldig mye penere, sjekk den fine kanten det blir. 

MEN, jeg synes det er skikkelig herk å strikke 3 masker sammen med så tynn tråd og str 6 pinner på fellinga.... 

Takk for titten!

1 kommentar: