søndag 31. oktober 2010

Nøstebarn

Ok da, så blir jeg litt gira over at jeg nå har egen blogg hvor jeg kan vise frem strikkeforsøkene mine. Er jo litt gøy og da.Så da må vi bare kjøre på med ett par bilder til.

Jeg investerte i Nøstebarn boka her for ikke så lenge siden. Synes det er veldig mye fint der og måtte jo bare prøve ett par prosjekt.

Eller, teppene strikket jeg vel uten den helt store oppskrifta, men med garnet og prinsippet fra Nøstebarn da.


 Disse ble barselgaver til døtrene til mine to barndoms venninner. De er født med 2,5 ukes mellomrom og jeg fant vel ut at jeg skulle strikke disse litt vel sent for å si det sånn..... Rimelig lei av å strikke frem og tilbake når jeg var ferdig med disse.  Heldigvis populære gaver da!

La opp 160 masker og strikket 1,5 hespe av Nøstebarn sin lammeull på pinne nr 6.

Jeg har også strikket halsene fra Nøstebarn boka.

Sjefen i sin blå hals. En kjempe god og tykk hals.

Den grønne er til bonus sønnen, den rosa og den hvite til dattera til ei venninne som nettopp har begynt i barnehagen. Mora ba om hvit, så jeg strikket en mørk rosa og. Snart 1 år og hvit hals i barnehagen..... God ide??

Den blå til sjefen og den grønne til bonus sønnen er begge strikket i Nøstebarn ulla. Den blå er strikket i barne str og den grønne i voksen str. Uheldigvis stikker de begge ganske bra, så den grønne blir nok ikke brukt. Overraskende nok reagerer ikke sjefen på stikkinga, og det er jo bare positivt.

Den hvite og den mørk rosa er strikket i barnestr i Dale sitt babyull garn, gikk med litt over 1 nøste på hver hals og halsene ble mindre enn den blå. Så perfekt str for ei på 1 år, nesten litt for knapp for en på 4.

Takk for titten!

1 kommentar:

  1. Så fine tepper og halser! Hvilken farge er det rosa teppet?

    SvarSlett