fredag 17. juni 2011

Lillestakken, veslas første kjole.


Presenterer veslas første kjole:

Lillestakken fra Myk Start

Og bak
Kjolen er strikket i Shetland Soft, bestilt fra Malsen og Mor. Får dessverre ikke til å legge ut noe kurant kobling til denne da nettbutikken er nede for oppgraderinger frem til uke 23 visstnok. Men fargen er Rosenknopp og jeg brukte rett over 50 gram på strikk og enkel fastmaske hekle kant rundt. 

Strikket på pinne nr 2,5 og 3 i str 4-8 mnd. Jeg valgte å strikke kjolen i glattstrikk i stedet for riller som det sto i oppskrifta da jeg rett og slett hater og sy. Kjolen ble da i grunn ganske lik Nøstebarn kjolen, men har en en dekorativ vippe/bølgekant nederst som jeg liker godt.

Jeg var litt skeptisk til fargen, men etterhvert som plagget har blitt til så er jeg godt fornøyd. Synes fargen er søt uten at den blir sånn sukkersøt. Greit det og inni mellom.

Bærestykke
Kjolen var både enkel og kjapp å strikke så det spørs om det dukker opp flere varianter av denne i garderoben til vesla. Må jo være et veldig greit plagg å bruke utenpå body og strømpebukse, sånn uten at jeg har prøvd det i praksis enda.


4 kommentarer:

  1. Kjempefin kjole du har strikket :) Fargen var jo nydelig :)

    SvarSlett
  2. Det kan ta litt tid før jeg er ferdig med disse prosjektene ja, men jeg tar på meg babystrikking imellom dette likevel jeg, så det er bare å kjøpe garn til sparkebukse ( om du ikke allerede har gjort det) ;)

    SvarSlett